søndag, januar 14

VIKERSUND 13 Jan 07

Lørdag 13 Jan, dro Carina, Jan, Pappa og Anita og jeg til World Cup i hopp i Vikersundbakken. Vi var kjempe heldige med været. Det var et par pluss grader, sol, nesten vindstille og kjempe deilig. Dagen startet tidlig. Jeg dro hjemmefra i elleve tiden, men ting tok litt tid. Måtte innom mamma, hente Anita i byen, og Pappa hos bestemor. Ja, vi var vel i bakken i tre tiden, akkurat tidsnok til å få med oss prøveomgangen :) Men vi fikk med oss det viktigste, nemlig å se Anders Jacobsen hoppe over 200m og vinne!! Det var kjempe gøy! Masse liv, pølse på termos, kakoao og skjokolde i sekken. Med flagg og skjerf var vi skikkelig " Ola Normann ", he, he :)
Anita, sis og jeg var også skikkelig barnslige, vi stelte oss der alle hopperne måtte gå forbi, i håp om å få et bilde. Og det fikk vi! Carina snakket også med Romøren, og spurte om han kom til Geilo i påsken. Vi har snakket med han tidligere også, etter at han hoppet verdens lengste hopp ( 239m ) for to år siden,var han på Geilo påsken, og da måtte vi bare ha autografen, og det fikk vi! He, he.. Men, det er helt sykt å se hvor tynne og spinkle disse hopperne er. De er små og kjøre, nesten rart de ikke brekker i to når de setter utfor. Men veldig gøy å se store navn som bl.a Adam Malyz på nært hold!

1 kommentar:

Anonym sa...

hei!
Har vært å sett på bilderne,var fine de.Ja dere var heldige,ble jo avlyst idAG DA ,SÅ DET VAR BRA AT DERE DRO I GÅR,SYND FOR DE SOM VAR DER I DAG DA.hA EN FIN SØNDAG ,OG LYKKE TIL PÅ TIRSDAG,KLEM MOR.